Toidukuivatiga saab valmistada:
- kuivatatud puuvilju (pirnid, ploomid, aprikoosid, banaanid jne.)
- rosinaid
- kuivatatud köögivilju supi jaoks
- kuivatatud tomateid
- kuivatatud maitsetaimi
- taimeteed (piparmünt, pärnaõis, kummel jne.)
- kuivatatud seeni suppide ja teiste toitude jaoks
- kuivatatud apelsine kaunistuseks
- kuivatatud kõrvitsaseemneid
- kuivatatud kroonlehti potpourri jaoks
- kuivatatud liha
- kuivatatud kala
Standardina 5 kuivatamise kandikut
Ruumisäästlikus väiksema arvu kandikute kasutamisel (võimalik ainult ühe kandikuga)
Kuivatamise kandiku diameeter: 23 cm
Võimalik kõrgus taseme kohta: 2.5 cm
Sisseehitatud ventilaator võimaldab toitu igal tasemel ühtlaselt kuivatada
Kuivatamise kandikute disain hoiab ära hallituse tekkimise ning muudab õhuringluse paremaks
Läbipaistvad kandikud ja kaas võimaldavad vahetut kontrolli kuivatamise kulgemise üle
Kuivatamise kandikuid ja kaant võib nõudepesumasinas pesta
Sulavkaitse ülekuumenemise vastu
Sisendvõimsus: 250 W
Toitejuhtme pikkus: 0.9 m
Mõõtmed (laius x sügavus x kõrgus): 230 × 230 × 190 / 230 mm
Kaal: 1.3 kg
Pinge ja sagedus: 220 - 240 V, 50 Hz