Pliidiplaadid

SCP 5404GY Induktsioon-lauapliit

  • Jaheda pealispinnaga klaaskeraamiline induktsioon-lauapliit
  • Minimaalsed soojuskaod
  • Suur hästiloetav LCD ekraan
Arhiveeritud toode
ei ole saadaval
Kahe keedualaga induktsioon-lauapliit
Jaheda pealispinnaga klaaskeraamiline induktsioon-lauapliit (induktsioonvool tekitab soojuse otse nõus)
Keetmisel säästab aega (60%) ja energiat (50%)
Minimaalsed soojuskaod (kuni 90% kokkuhoid)
Spetsiaalne klaaskeraamiline pind on kergesti hooldatav
Mikroprotsessori juhitavad protsessid
Kaks teineteisest sõltumatut induktsioonkeeduala (läbimõõduga 145 ja 167 mm)
Sobivate nõude läbimõõt on alates 12 kuni 19 cm
Keedunõude automaatne tuvastamine
Suur hästiloetav LCD ekraan
Temperatuur reguleeritav vahemikus 60 - 240 °C, 20 °C sammuga
10 eelseadistatud võimsusastet:
- väike keeduala vahemikus 200 - 1300 W
- suur keeduala vahemikus 200 - 1600 W
Väljalülitustaimer, pliidi väljalülitamiseks vahemikus 1- 180 minuti pärast, 1 minuti täpsusega
Puutenupud
Kauakestvad puutenupud on töökindlamad, kui tavalised lülitid
ON/OFF nupp
Mittelibisevad jalad
Turvalisust tagavad funktsioonid
- Automaatne väljalülitumine 2 tundi kestnud tegevusetuse korral
- Helisignaal ja valmisolekurežiimile lülitumine, kui keedunõu eemaldatakse keedualalt
- Helisignaal ja valmisolekurežiimile lülitumine, kui kasutatakse ebasobivat keedunõu
- Termokaitse rakendumine ülekuumenemisel koos helisignaaliga.
- Kaitse voolukõikumiste vastu elektrivõrgus.
- Automaatne veatuvastus koos veateadetega ekraanil
Mikroprotsessori juhitav jahutusventilaator (lülitub automaatselt sisse ja välja vastavalt temperatuurile)
Võimsus 2900 W
Voolujuhtme pikkus: 1.4 m
Mõõtmed (laius x sügavus x kõrgus): 310 x 600 x 71 mm
Kaal: 4.5 kg
Pliidiplaadid

Tehniline kirjeldus

Cooking area Induction
Number of hobs 2
Temperature control Yes
Overheating protection Yes
Power input (W) 2 900 W
Height (cm) 7,1 cm
Width (cm) 31 cm
Depth (cm) 60 cm
Colour Silver
Weight 4,5 kg

Allalaadimised

Images
Manual /EN/
Lae rohkem
Tühista
te võrdlete -
Võrdle